Світний скелет тиранозавра (набір для складання) 4M (00-03420)
Світний скелет тиранозавра (набір для складання) 4M (00-03420)

  • 258.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Набір для досліджень 4M Сяючий скелет тиранозавра – це закрита пробірка з іграшковими рештками динозавра, які можуть світитися в темряві. Із них необхідно зібрати макет скелета доісторичної тварини. Розвивальний і пізнавальний набір оцінять любителі науки від 5 років.
Розібратися що до чого юному палеонтологові необхідно самостійно. У цьому весь інтерес і сенс гри. Допомогу можна знайти в інструкція по QR-коду. Для початку відкрийте пробірку, обережно вийміть деталі. Далі потрібно підібрати кісточки правильно і з'єднати, щоб вийшов скелет динозавра. Для складання експоната домашнього музею власноручно необхідні акуратність і терпіння. І вони будуть винагороджені! Потримайте готовий скелет під лампою кілька хвилин – макет буде світитися в темряві. А ще динозавра можна «оживити» за допомогою програми Dinocodes і побачити його в русі. Для цього встановіть безкоштовний додаток доповненої реальності Dinocodes в Google Play або App Store.
Набір для досліджень дає чимало корисного: це розвиток рук і пальців, мислення, зокрема логічного і просторового, уяви, допитливості, інтересу до науки, і просто позитивні емоції від гри. А для батьків, зайнята цікавою грою дитина – це радість і вільний час.
Набір для наукових досліджень серії Sci: Bits чудово підходить для занять за методикою STEAM. Він розрахований на самостійну або групову гру.

Код товару: 28710

EAN:4893156034205

Загальні
Вік5;6;7
Типрозкопки
КолекціяSci: Bits

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів