Науковий набір 4M Паперові схеми Світло і звук (00-03429)
Науковий набір 4M Паперові схеми Світло і звук (00-03429)

  • 870.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Вивчайте принцип роботи електричної схеми з науковим набором 4M Паперові схеми Світло і звук. На основі базової схеми можна зробити дверний дзвінок, телеграфний ключ, два види сигналізацій, настільне світло. Експерименти будуть цікаві дітям від 8 років молодшої школи, особливо хлопчикам.
Набір від 4M Світло і звук розвиває мислення, інтелект, допитливість, навички конструювання, винахідливості. Складання моделей із комплекту познайомить з основами фізики та електрики. Може зацікавити вивченням наук, технологій, інженерної справи. Підходить для курсів навчання STEM.
У наборі для наукових досліджень серії Techncraft є всі необхідні деталі для занять, покрокова інструкція з малюнками і цікавими фактами. Складіть пристрої за інструкцією і починайте безпечні дослідження електрики на реальних моделях.
Загальний принцип роботи пристроїв із набору. Батарея проштовхує електрони через світлові та звукові модулі, як водяний насос проштовхує воду по трубі. Як і водяний насос, батарея створює «тиск», щоб підштовхнути електрони. Цей тиск вивільнюється, коли петля з мідного дроту замикається перемикачем або проводом, дозволяючи невидимому току текти і чарівним чином включати круті пристрою, які ви створили!
У комплекті: картонна схема, батарейний модуль, світловий модуль, звуковий модуль, металевий стрижень, червоний провід, С-подібне кільце і штифт, мідна стрічка, клейка пластина, шнур, затиск x 3, скріпка.
Додатково потрібні ножиці, 1 батарейка ААА.

Код товару: 28716

EAN:4893156034298

Загальні
Вік8;9;10
Типфізика
КолекціяTechcraft

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів