Дитячі ходунки-каталка Viga Toys з бізібордом, рожевий (50178)
Дитячі ходунки-каталка Viga Toys з бізібордом, рожевий (50178)

  • 2343.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
У що зазвичай граються малюки, які нещодавно навчилися ходити? Найбільше вони люблять дві речі – тупати по вулиці з опорною іграшкою та отримувати новий сенсорний досвід. Компанія Viga Toys врахувала потреби маленьких дослідників і розробила для них ходунки-каталку з ігровою панеллю.
Ця розвиваюча іграшка для дітей від 18 місяців виконана з дерева та пофарбована в ніжні біло-рожеві тони. На вигляд вона схожа на невеликий візочок на 4 колесах, де на передній панелі розташований ігровий центр із різними корисними пристосуваннями. Там є дротовий лабіринт і хвилястий трек, годинник зі стрілками та рахівниця, різнокольорові шестерні, які можна крутити, циліндр, що обертається.
Таким чином, іграшка багатофункціональна та може використовуватися як в якості каталки, так і для сенсорного розвитку. У першому випадку дитина застосовує її як ходунки – для опори та вдосконалення ходьби. Що ж до ігрової панелі, то вона вирішує низку освітніх завдань: тренування моторики та сприйняття кольорів, розвиток координації очей і рук, вивчення поняття часу, знайомство з цифрами та лічбою.
Ходунки-каталка Viga Toys чудово поєднується з методикою Марії Монтессорі. Вона тренує велику та дрібну моторику, розвиває сенсорне сприйняття, забезпечує дитину якісним дидактичним матеріалом.

Код товару: 29449

EAN:6934510501785

Загальні
Вік1;2;3
Типкаталка
Статьдівчинка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів