Дерев'яний поїзд Viga Toys Кольорові кубики (51610)
Дерев'яний поїзд Viga Toys Кольорові кубики (51610)

  • 1101.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Збірний дерев'яний поїзд Viga Toys Кольорові кубики – це барвиста розвивальна іграшка для малюків від 18 місяців. Складається з 14 дерев'яних блоків різних кольорів, які насаджують на стрижні та встановлюють на 3 з'єднані між собою платформи з колесами. Поїзд чудово підходить для розвивальних ігор і для занять за методикою Монтессорі. Рекомендований для дитячих садків і центрів.
Під час складання та розбирання кольорових вагончиків-пірамідок, малюк не лише вчиться будувати, а й сортувати блоки за формою і кольором, створювати з них нові конструкції. Якісно виготовлені дерев'яні іграшки розвивають мислення та уяву, привчають дітей до творчості, тренують дрібну моторику і колірне сприйняття. У результаті, діти легше вчаться, краще зосереджуються, стають впевненішими у своїх здібностях, а у батьків, відповідно, з'являється більше вільного часу.
Дерев'яний поїзд Viga Toys Кольорові кубики виготовляють із гладко відшліфованої букової деревини і пофарбований безпечними нетоксичними фарбами. Завдяки цьому розвивальна іграшка яскрава й тактильно приємна. Вона екологічна і відповідає стандартам якості EN71, ASTM.

Код товару: 29676

EAN:6934510516109

Загальні
Вік1;2;3
Кількість елементів17

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів