Дерев'яний пазл Viga Toys Транспорт, 16 ел. (51456)
Дерев'яний пазл Viga Toys Транспорт, 16 ел. (51456)

  • 342.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Що подарувати малюкові, в якого загоряються очі щоразу, коли він бачить машини? Звичайно ж, відповідний тематичний пазл – наприклад, Транспорт від Viga Toys.
Ця розвиваюча іграшка виконана з деревини. Вона ідеально підійде для дітей від 2 років, які виявляють інтерес до транспортних засобів. Являє собою класичний пазл у дерев’яній рамі, що складається з 16 великих елементів.
Тематична картинка виконана в насичених контрастних кольорах. На ній зображені п’ять різних видів транспорту: автомобіль, пожежна машина, вантажний поїзд, корабель і гелікоптер. Самостійно зібравши цей дерев’яний пазл, дитина не лише запам’ятає назви транспортних засобів, а й навчиться їх впізнавати, розрізняти за призначенням.
Пазл Транспорт від Viga Toys – відмінний тренажер для мозку. Збирання головоломки розвиває зорово-ручну координацію та дрібну моторику, логічне мислення та уяву. Дитина може збирати картинку не навмання, а спираючись на малюнок на основі.
Складання дерев’яних тематичних пазлів ідеально поєднується з методикою навчання Монтессорі. Незважаючи на простоту, це заняття забезпечує дитині всебічний розвиток.

Код товару: 29662

EAN:6934510514563

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів16

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів