Дерев'яний пазл Viga Toys Океан, 16 ел. (51451)
Дерев'яний пазл Viga Toys Океан, 16 ел. (51451)

  • 342.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яний пазл Viga Toys Океан складається з 16 елементів. Барвистий і простий: його легко зберуть малюки від 2 років. Ідеально поєднується з методикою Марії Монтессорі – не перевантажуючи дитину, дає їй чудовий матеріал для розвитку.
У центрі картинки яскраво-синє дно моря і маленький нирець, який прекрасно себе почуває на морській глибині. Він вивчає яскравий підводний світ і його мешканців – дельфіна, кита, рибку, краба, восьминога, морського коника.
Розвивальний пазл Viga Toys Океан – дозволяє збирати цільну картинку і морських жителів окремо. Під час заняття дитина активізує різні види мислення, тренує зорово-моторну координацію, вчиться знаходити зв'язок між частинами і цілим. Складаючи таке цікаве тематичне зображення, малюк дізнається багато нового про підводний світ, розширює словниковий запас і кругозір.
Дерев'яний пазл Океан розвиває дитину і допомагає здійснити заповітну мрію всіх батьків – зайняти малюка корисною справою і звільнити трохи більше часу для себе. Цей дерев'яний розвивальний пазл Viga Toys екологічний, відповідає EN71 і ASTM стандартам якості та безпеки дитячих іграшок. Розмір з основою 30 х 22,5 х 1 см.

Код товару: 29658

EAN:6934510514518

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів16

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів