Дерев'яний пазл-сортер Viga Toys Метелик (59924)
Дерев'яний пазл-сортер Viga Toys Метелик (59924)

  • 837.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Якою має бути розвиваюча іграшка, щоб зацікавити дитину від 2 років? Неймовірно ефектною, барвистою, із незвичайним поєднанням кольорів і форм! Саме таким є пазл Метелик від Viga Toys.
В основі цього набору для навчання дерев’яна підставка в формі метелика, на якій вирізані 5 виїмок – одна довгаста овальна (черевце) та чотири круглих (крильця). Під кожне поглиблення підходять дерев’яні блоки, які складаються з кількох пазлових частин.
Усі елементи візерунчасті та різнокольорові. Вони строкаті, віртуозно розфарбовані вручну безпечними фарбами. Метелик привертає увагу малюка: йому хочеться розібрати іграшку на деталі, роздивитися їх та помацати. А, можливо, навіть спробувати на зуб – це сміливо можна робити!
Елементи ігрового набору достатньо великі, зручні для захоплення маленькою ручкою. Навчившись збирати такий дерев’яний пазл, малюк не лише зміцнить свої пальчики, а й навчиться координувати роботу очей і рук, співвідносити форму предмета з вирізом під нього, розвине мислення та уяву.
Блоковий пазл-метелик виконаний із гладко відшліфованої деревини. Призначений для малюків переддошкільного віку. Підходить для занять за методикою Монтессорі.

Код товару: 29803

EAN:6934510599249

Загальні
Вік2;3;4

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів