Дерев'яний ігровий набір Viga Toys Доміно, 116 ел. (51620)
Дерев'яний ігровий набір Viga Toys Доміно, 116 ел. (51620)

  • 1404.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яний ігровий набір Viga Toys Доміно з 116 елементів – це комплект мініатюрних різнокольорових блоків і фігурок із дерева. Створений для малюків від 3 років.
Цей дерев'яний набір ідеально підходить для різних ігор, в основі яких лежить принцип доміно і ланцюгова реакція. Із такою розвивальною іграшкою малюк зрозуміє зв'язок між різними елементами єдиної конструкції: як одна плашка, що падає, впливає на всі інші.
Гра Доміно від Viga Toys з 116 деталей – це набір чудових дерев'яних іграшок для дослідників переддошкільного віку. Він не просто знайомить дітей із кольорами і формами, а й тренує просторове мислення, відкриває можливості для розвитку креативної фантазії. Гладко відшліфовані кольорові плашки можна розставляти в довільному порядку, рахувати, групувати. Із них можна зводити неймовірні будови, а потім безпечно їх руйнувати, спостерігаючи як слідом за першою плашкою падає вся конструкція. Комплект рекомендований для дитячих садків і центрів розвитку.
Набір упакований у зручне відерце з ручкою і кришкою. У комплекті є кольоровий буклет із прикладами конструкцій для збирання.
Усі елементи ігрового набору Viga Toys Доміно з екологічно чистого матеріалу, пофарбовані яскравими і нетоксичними фарбами. Розвивальна іграшка безпечна і довговічна, що підтверджує відповідність стандартам EN71 і ASTM.

Код товару: 29685

EAN:6934510516208

Загальні
Вік3;4;5
Кількість елементів116
Типдоміно

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів