Дерев'яна залізниця Viga Toys 90 ел. (50998)
Дерев'яна залізниця Viga Toys 90 ел. (50998)

  • 4248.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Залізниця – одна з найулюбленіших ігор малюків! Потіште дитину найповнішою версією залізниці Viga Toys на 90 деталей, в якій є пасажирський і вантажний Поїзди, ферма з тваринами, пожежна станція, школа, магазин, поліцейський відділок, машинки, дорожні знаки, дерева і чагарники.
Діти зможуть будувати залізничну колію з мостами і переїздами, а також створювати навколо них міста або села. Іграшка сподобається малюкам дошкільного віку від 3 років.
Великий ігровий набір дає простір для фантазії і втілення ігрових сюжетів. Спорудження міста і ферми допоможе дитині розвинути рухові навички, мислення, координацію очі-руки. Залізниця від Viga Toys рекомендована для занять у дитячих садках і центрах розвитку.
У дітей з'явиться величезне поле для творчості в групі. Вони надовго захопляться рольовими іграми з залізницею, вигадають різні історії та пригоди. У процесі побудови конструкцій діти спілкуються один з одним і покращують комунікативні навички.
У наборі є міські установи: діти дізнаються про деякі професії, спробують себе в різних ролях. Спорудження залізничних колій у різних варіаціях розвиває просторове мислення, навички конструювання.
Набір із такою великою кількістю деталей підійде для спільної гри вдома, у дитячому садку. Групові ігри зміцнюють відносини, вчать спілкуванню і взаємодії.
Вагончики поїздів з'єднуються між собою за допомогою вбудованих магнітів. Усі деталі набору від Viga Toys виготовлені з деревини бука, вкриті нешкідливими гіпоалергенними фарбами. Кути і краї згладжені та відшліфовані.
Уся продукція Viga Toys сертифікована за міжнародними стандартами безпеки та якості дитячих іграшок: європейським EN71, американським ASTM.
У комплекті 90 дерев'яних деталей різних форм і розмірів.

Код товару: 29622

EAN:6934510509989

Загальні
Вік3;4;5
Кількість елементів90
Типзалізниця

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів