Дерев'яна шнурівка Viga Toys Геометричні фігури (50538)
Дерев'яна шнурівка Viga Toys Геометричні фігури (50538)

  • 747.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Із дерев'яною шнурівкою Viga Toys Геометричні фігури малюк легко навчиться розрізняти форми предметів і запам'ятає 8 основних кольорів. А ще зміцнить пальці та м'язи рук. Шнурівки корисні та цікаві дітям дошкільного віку від 3 років.
Малюк просмикує шнурок в отвори по краях фігур і тренує зорово-моторну координацію, спритність пальців, уважність. Розвивальна іграшка познайомить дітей із геометрією: малюк запам'ятає основні фігури: коло, овал, квадрат, прямокутник, трикутник, трапеція, ромб, восьмикутник. Дерев'яна шнурівка підходить для занять у дитячих садках і центрах розвитку. Набір дерев'яних фігур використовують у методиках Монтессорі та Нікітіних.
В отвори по краях кожної фігури необхідно протягнути шнурок із набору відповідного кольору. Кілька дітей можуть змагатися в часі та акуратності виконання. Це також корисне заняття на кмітливість і посидючість. Дошкільнята можуть грати самостійно, показуювати один одному найкращі варіанти виконання завдання.
Деталі шнурівки виготовлені з міцної деревини. Краї фігур згладжені та добре відшліфовані, кінці шнурків укріплені. Розвивальна дерев'яна іграшка сертифікована за європейським EN71 і американському ASTM стандартами якості й безпеки.
У комплекті 8 різнокольорових форм з отворами і 8 шнурків.

Код товару: 29524

EAN:6934510505387

Загальні
Вік3;4;5
Типшнурівка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів