Дерев'яна каталка Viga Toys Собачка (51614)
Дерев'яна каталка Viga Toys Собачка (51614)

  • 765.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яна каталка Viga Toys Собачка – це сучасна розвивальна іграшка для малюків від 18 місяців, вироблена у вигляді симпатичного песика зі шнурком на колесах. Виконана в стриманому стилі – з екологічних матеріалів, у спокійних тонах (сірий, білий, бежевий).
Тулуб складається з двох частин, з'єднаних шарнірним кріпленням, завдяки чому каталка стійка при поворотах. Крім того, іграшка оснащена 4 масивними колесами для кращої стійкості. Дитина може возити її за шнурок, поступово покращуючи координацію рухів і фізичні якості. При цьому малюк буде більше рухатися, вдосконалюючи навички ходьби. Він зможе розвинутися також психологічно – стати більш самостійним, відповідальним, впевненим у собі. Це звільнить батькам руки і дозволить спокійно гуляти з дитиною далі від дому.
Дерев'яна каталка Viga Toys Собачка вирізняється надійною конструкцією і простим лаконічним дизайном. Вона виготовлена з деревини високої якості, відповідає авторитетним стандартам безпеки дитячих іграшок EN71 і ASTM. Усі деталі ідеально відшліфовані та пофарбовані безпечними для здоров'я фарбами. Розмір каталки: 18 х 12 х 7 см.

Код товару: 29680

EAN:6934510516147

Загальні
Вік1;2;3
Типкаталка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів