Дерев'яна каталка Viga Toys Коник із шестерінками (50976)
Дерев'яна каталка Viga Toys Коник із шестерінками (50976)

  • 759.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яна каталка Viga Toys Коник із шестерінками – справжня знахідка для крихіток від 18 місяців. Така розвивальна іграшка буде актуальна на прогулянці та вдома.
Дитина тягне каталку за шнурок, вчиться балансувати і тримати рівновагу. Спостерігаючи за яскравими шестернями, що обертаюся, вона покращує колірне сприйняття, розвиває мислення, встановлюючи причинно-наслідкові зв'язки (собачка рухається – шестерні крутяться).
Дитяча каталка на колесах виконана у вигляді симпатичного помаранчевого коника на шнурку. Із боків дерев'яної розвивальної іграшки є різнокольорові шестерні, які крутяться під час руху. Вони приковують увагу дитини, активують дитячу уяву. У результаті, малюк може годинами катати такого коника, вдосконалюючи навички ходьби, розвиваючись різнобічно – емоційно і фізично.
Дерев'яна іграшка на 4 великих колесах стійка при русі. Розміри: 20 х 17 х 5 см. Каталка від Viga Toys Коник із шестерінками виготовлена з гладко відшліфованої деревини і вкрита нешкідливими фарбами. Іграшка відповідає основним стандартам безпеки та якості (EN71, ASTM) і чудово підходить для найменших дослідників.

Код товару: 29616

EAN:6934510509767

Загальні
Вік1;2;3
Типкаталка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів