Дерев'яна гра Viga Toys Вивчаємо множення (50036)
Дерев'яна гра Viga Toys Вивчаємо множення (50036)

  • 1116.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Чи можна в легкій ігровій формі вивчити з дитиною нудну таблицю множення? Так, і це найкраще робити в дошкільному віці з дерев'яною грою Viga Toys Вивчаємо множення.
Набір для навчання розроблений для дівчаток і хлопчиків від 3 років. Він виконаний у вигляді рамки з горизонтальними рядами різнокольорових квадратних плиток. На них написані приклади на множення чисел від 1 до 10 і відповіді поряд. Завдяки зручній складаній підставці, дерев'яну таблицю множення можна легко переміщувати і ставити на підлогу або стіл.
Дерев'яна іграшка Viga Toys Вивчаємо множення – це свого роду тренажер для розвитку логічного і математичного мислення, виконаний у кращих традиціях методики STEM. Він дозволяє батькам і педагогам у грі без примушування пояснити дітям таблицю множення, і закласти міцну основу для подальшого навчання. У результаті, у початковій школі дитина буде вже знати логіку цієї математичної дії. Таким чином, їй не доведеться вирішувати приклади в стресовому режимі та постійно зазубрювати сухі цифри.
Розвивальна іграшка від Viga Toys Вивчаємо множення вирізняється продуманим дизайном, відповідає стандартам дитячих іграшок EN71 і ASTM.

Код товару: 29398

EAN:6934510500368

Загальні
Вік3;4;5;6;7

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів