Робот-скарбничка своїми руками 4M (00-03422)
Робот-скарбничка своїми руками 4M (00-03422)

  • 720.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Науковий набір 4M Робот-скарбничка дозволяє зібрати власноручно механічного робота, який буде зберігати монети. Він вміє ковтати монети, забавно клацаючи щелепами! Набір сподобатися дітям від 8 років молодшої школи.
Із деталей комплекту за інструкцією зберіть робота. Коли він буде готовий, помістіть монетку в лоток на монетоприймачі. Робот автоматично «проковтне» її. Відкрийте скриньку внизу, щоб дістати монетку.
Як працює цей диво-пристрій? Батарейка підключена до двигуна через клеми на важелі. Оскільки клеми не торкаються одна одної, схема розірвана, тому електрика не проходить. Коли ви кладете монету на клеми, ланцюг замикається металом монети. Мотор включається і запускає механізм, що піднімає важіль. Щойно монета зісковзне з клем, ланцюг знову розірветься і двигун зупиниться.
Набір 4M серії KidzRobotix – це не лише розвага, а й можливість познайомитися ближче з фізикою, механікою і робототехнікою через гру. Зокрема, комплект дозволяє дізнатися про принцип роботи електричного кола, навчитися збирати пристрої за інструкцією.
Збирання працюючих моделей викликає у дітей інтерес до вивчення наук. У процесі заняття розвиваються мислення, інтелект, винахідливість, уважність, навички конструювання. Діти проводять час без гаджетів, на практиці бачать результат докладених зусиль. Вони стають більш цілеспрямованими і впевненими у своїх здібностях. Науковий набір чудово підходить для складання вдома, у школі та на розвивальних курсах за освітньою методикою STEAM.
Деталі в комплекті: задня частина кузова, передня частина кузова, кришка, тримач вушка, 2 ланки, важіль, відсік для монет, кришка батарейного відсіку, кришка моторного відсіку, мотор, 2 дроти, 2 ока, 9 кришок клем, 7 гвинтів.
Додатково потрібні (немає в комплекті): невелика хрестова викрутка, 1 батарея AA.

Код товару: 28711

EAN:4893156034229

Загальні
Вік8;9;10
КолекціяKidzRobotix

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів