Робот на енергії солі своїми руками 4M (00-03353)
Робот на енергії солі своїми руками 4M (00-03353)

  • 615.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Із науковим набором 4M Робот на енергії солі ви складете маленького активного робота, який може їздити на енергії саморобної соляної батарейки. Будувати працюючу модель сподобається юним технікам від 8 років.
За інструкцією з малюнками покроково складіть міні-робота і «оживіть» його за допомогою розчину солі, додавши піпеткою на батарейний картридж. Спостерігайте як робот швидко їздить на своїх колесах! Набір демонструє роботу магнієво-повітряної батарейки, знайомить з основами електрохімії. В інструкції є докладне пояснення принципу дії, цікаві факти про різні види батарейок.
Такий науковий проект розвиває вміння збирати пристрої за схемами, виконувати точну роботу руками, шукати і виправляти помилки в роботі пристроїв, терпляче доводити початі справи до кінця. Із наборами серії Green Science діти на практиці (без використання гаджетів) знайомляться з основами фізики, хімії. Набір для досліджень підходить для занять удома і на курсах за освітньою методикою STEAM.
Набір отримав 4 нагороди на спеціалізованих виставках в Італії, Німеччині, Гонконзі і США з 2013 по 2016 роки.
У комплекті: 2 руки, тримач батареї, корпус, мірна ложка для вугілля, опора, шарнір, картридж батареї, вісь із шестірнею і колесами, вісь із колесами, пакет з активованим вугіллям, піпетка, ємність для води, 2 гвинти, мотор із проводами і контактами, 4 магнієві пластини, 4 тканинні пластини, 2 мідні пластини. Додатково потрібні (немає в комплекті) кухонна сіль і ложка.

Код товару: 28669

EAN:4893156033536

Загальні
Вік8;9;10
КолекціяGreen Science

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів