Набір для навчання дітей програмуванню 4M (00-06801)
Набір для навчання дітей програмуванню 4M (00-06801)

  • 2595.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Набір для навчання 4M Програмування серії Code-A-Maze стане першим уроком для дитини в цій сфері. Дізнайтеся, як весело і просто програмувати насправді!
Із цим набором ви легко зробите перші кроки у фантастичний світ програмування та робототехніки, використовуючи спеціально розроблені карти кодів і маршрутів для створення програми, яка рухає роботом.
Оживити робота і відправити його в подорож – просто як раз-два-три! Раз: викладаємо шлях із карт маршрутів у потрібній послідовності. Два: скануємо відповідні карти кодів по порядку. Три: спостерігаємо, як робот виконує всі задані нами кроки. Аплодуємо собі та роботу: щойно ви написали і відпрацювали свою першу комп'ютерну програму!
У 2019 році цей розвиваючий набір отримав срібну нагороду на Smart Design в Гонконзі та був відзначений вибором журі. Також комплект для розвитку виграв у номінації «Розумна дитина» на Tilliwig Toy & Media.
Такий набір підходить дітям від 3 років для занять удома, в дошкільних закладах, центрах розвитку, зокрема за методикою STEM (практичний підхід в освіті для доступного освоєння наук).
Комплект може зацікавити дитину вивченням технологій і наук, познайомить із робототехнікою і програмуванням. Допоможе розвинути інтелект, просторове і логічне мислення, вміння формулювати і вирішувати завдання, дасть розуміння, що таке програма і алгоритм, як влаштовані комп'ютери.
У наборі для навчання Програмування є все необхідне для цікавої та корисної гри: головна панель, 4 кольорові карти-дороги, 2 порожні карти-дороги, 30 карт маршрутів, 30 карт кодів, 2 фігурки роботів, 6 дорожніх знаків (тунелі, конуси, прапорці), 1 підставка для карток, 1 мішечок для деталей, кольорова інструкція на 16 сторінок.

Код товару: 28864

EAN:4893156068019

Загальні
Вік3;4;5
КолекціяCode-A-Maze

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів