Дерев'яна іграшка Viga Toys Збільшувальне скло (53912)
Дерев'яна іграшка Viga Toys Збільшувальне скло (53912)

  • 192.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яна іграшка Viga Toys Збільшувальне скло – це дитячий оптичний прилад для малюків від 3 років, призначений для наукових спостережень за природою. Ідеально підходить для занять за методикою Реджио. Рекомендований для дитячих садків і центрів розвитку.
Дитяче збільшувальне скло складається з широкої круглої рамки, лінзи і зручної ручки. Це справжня знахідка для юних дослідників, за допомогою якої можна в деталях розглянути будь-який дрібний об'єкт – камінчик, листочок, комаху, рослину.
Через подібні розвивальні іграшки батьки надихають малюків вивчати природу, пробуджують інтерес до природничих наук. Самостійні спостереження та пошуки відповіді на свої питання формують у дітей навички до самоосвіти.
Іграшкове збільшувальне скло можна брати з собою як на заняття в групі, так і на прогулянку в ліс. За допомогою таких інструментів діти вчаться робити наукові спостереження, отримують перші практичні знання з біології та природознавства. Крім того, іграшкові наукові прилади розвивають якості потенційних вчених – діти стають уважнішими до деталей і допитливішими.
Як і вся продукція Viga Toys, дерев'яний оптичний прилад Збільшувальне скло виконаний відповідно до вимог стандартів із безпеки та якості дитячих іграшок ASTM і EN71. Розмір: 15 х 8 х 2 см.

Код товару: 29697

EAN:6934510539122

Загальні
Вік3;4;5

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів