Дерев'яна рахівниця Viga Toys (54224)
Дерев'яна рахівниця Viga Toys (54224)

  • 426.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яна рахівниця Viga Toys допоможе малятам в ігровій формі навчитися рахувати. Підійде дітям від 3 років переддошкільного віку. Являє собою раму з поперечними стрижнями, на які нанизані кісточки різних кольорів.
Займаючись із дерев'яною рахівницею, діти розвивають гнучкість пальців, вчаться розрізняти кольори і тренують координацію очі-руки. Малюки в ігровій формі познайомляться з математикою, яка важлива для логічного мислення та інтелекту, освоять прості обчислення. Крім ігор, рахівниця допоможе дитині почати базову підготовку до школи.
Дерев'яна рахівниця від Viga Toys має 5 рядів різнокольорових кісточок. Кожен ряд позначає розряди чисел: одиниці, десятки, сотні. Як показати на рахівниці число? Розмістіть усі елементи праворуч. Щоб набрати конкретне число, переміщайте кісточки наліво: на одному ряді одиниці, на іншому – десятки і так далі. До освоєння арифметичних дій переходьте, коли дитина навчиться правильно показувати числа.
Навчальна рахівниця від Viga Toys рекомендована для занять удома, у дитячих садках, центрах розвитку і початковій школі. Її використовують у методиці Монтессорі. Відповідає концепції НУШ, підходить для інклюзивної освіти.
Дитяча рахівниця виготовлена повністю з дерева, гладко відшліфована, кісточки вкриті нешкідливою фарбою. Можна поставити вертикально або покласти горизонтально завдяки широкій рамі. Розміри: 20,5 х 19,5 х 5 см.
Рахівниця для навчання Viga Toys відповідає стандартам безпеки та якості дитячих іграшок EN71, ASTM.

Код товару: 29699

EAN:6934510542245

Загальні
Вік3;4;5;6;7

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів