Набір магнітних літер Viga Toys Англійські великі та малі, 52 шт. (50324)
Набір магнітних літер Viga Toys Англійські великі та малі, 52 шт. (50324)

  • 522.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Діти з 3 років будуть з інтересом вивчати англійський алфавіт і складати прості слова. У цьому їм допоможе різнокольоровий навчальний матеріал від Viga Toys. Магнітний набір містить 52 дерев'яні літери латинського алфавіту: 26 великих і 26 малих. Комплект підходить для занять на магнітній дошці.
Вивчаючи букви і складаючи слова, діти формують перші навички читання, розвивають пам'ять, мислення, тренують зорово-моторну координацію. Завдяки цьому вони впевненіше себе почувають у початковій школі, легше освоюють ази іноземної мови.
Розвивальний набір кольорових букв – це наочний матеріал для вивчення будь-якої мови на основі латинського алфавіту. Підходить для занять удома і в групах, може використовуватися в інклюзивній освіті. Набір для навчання підходить для роботи за програмою НУШ, методикою Монтессорі. Рекомендований для дитячих садків і центрів розвитку.
Навчальний набір упакований у дерев'яний ящик розміром 15 х 15 х 5 см із прозорою акриловою кришкою для зручного зберігання. Набір магнітних букв Viga Toys Англійські великі та малі, 52 штуки, вирізняється якістю виготовлення: літери міцні та довговічні, з натурального матеріалу, добре відшліфовані, усі краї згладжені. Комплект відповідає стандартам безпеки дитячих іграшок EN71 і ASTM.

Код товару: 29483

EAN:6934510503246

Загальні
Вік3;4;5;6;7
Кількість елементів52

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів