Коробковий робот своїми руками 4M (00-03419)
Коробковий робот своїми руками 4M (00-03419)

  • 390.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Науковий набір від 4M Коробковий робот дозволяє створити рухомого робота з картонної коробки за допомогою інструкції з малюнками всередині упаковки. Такий незвичайний набір сподобатися юним технікам від 5 років.
Зберіть мотор за інструкцією з деталей у комплекті. Зробіть з упаковки цього набору корпус для робота. Розфарбуйте і декоруйте коробкового робота на свій смак.
Як працює ця наукова іграшка? Кулачки робота перетворюють обертальний рух у зворотно-поступальний, завдяки чому робот може пересуватися.
Науковий набір дає можливість дітям грати і дізнаватися нове. Використовуючи упаковку цього набору для створення корпусу робота, діти навчаться повторному використанню речей і дізнаються про основи екологічної етики. Збираючи мотор робота, вони на практиці зрозуміють деякі фізичні принципи. Таким чином у грі відбувається знайомство з основами робототехніки, екології, фізики, механіки. А декоруючи іграшкового робота, діти проявляють художні навички, творчі здібності, креативність.
Набір серії Sci: Bits позитивно впливає на допитливість, винахідливість, розвиває мислення, інтелект, тренує навички конструювання, уяву, формує впевненість у своїх здібностях. Комплект підходить для занять удома, у молодшій школі, на розвивальних курсах за освітньою методикою STEAM.
У комплекті: модуль двигуна, двигун із черв'ячною передачею і проводами, кришка двигуна, вісь із зубчатим колесом, 2 трубчасті конструкції, 2 кулачки, 2 клемні кришки, 2 ніжки, гвинти, кришка батарейного відсіку, інструкція з малюнками (надрукована на внутрішній поверхні упаковки ). Додатково потрібні (немає в комплекті): 1 х АА батарея, невелика хрестова викрутка, ножиці та маркер.

Код товару: 28709

EAN:4893156034199

Загальні
Вік5;6;7
КолекціяSci: Bits

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів