Дерев'яна книжка Viga Toys Перші англійські слова (50386)
Дерев'яна книжка Viga Toys Перші англійські слова (50386)

  • 210.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Розвивальні книжки дітям повинні бути зручними для маленьких ручок, із чіткими картинками, із міцних і довговічних матеріалів. Усе це поєднує в собі дерев'яна іграшка Viga Toys Перша книжка. Сторінки з дерева з'єднані шнуром, легко перегортаються, прикрашені яскравими картинками з написами англійською мовою. Малюк дізнається, який вигляд і назву мають різні види транспорту, тварини на фермі та в зоопарку. Чудова іграшка для знайомства з міжнародною мовою. Підходить дітям переддошкільного віку від 12 місяців.
Набір допоможе розвинути уяву, мислення, допитливість, пам'ять. Дитина потренується читати і вимовляти слова на іноземній мові, розвине інтелект. Перша книжка від Viga Toys рекомендована для методик раннього розвитку, інклюзивної освіти.
Одна з цілей навчальних іграшок – допомогти дитині в пізнанні світу через гру. Діти з цікавістю будуть розглядати зображення, запам'ятовувати букви і слова.
Розмір дерев'яної книжки 9 х 9 х 2 см. При її виготовлення використані гіпоалергенні матеріали. Усі краї заокруглені і добре відшліфовані для комфортних ігор. Ця розвивальна дерев'яна іграшка відповідає міжнародним сертифікатам безпеки та якості дитячих іграшок: європейському EN71 і американському ASTM, як і вся продукція Viga Toys.

Код товару: 29505

EAN:6934510503864

Загальні
Вік3;4;5

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів