Іграшкові продукти Viga Toys Дерев'яні пончики (51604)
Іграшкові продукти Viga Toys Дерев'яні пончики (51604)

  • 402.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Іграшкові продукти Viga Toys – це не лише інгредієнти для дитячих страв, а й повноцінні кулінарні шедеври. Яскравий приклад – набір юних кондитерів Дерев'яні пончики для малюків від 18 місяців, рекомендований для занять по методикам Реджіо й Монтессорі.
Цей ігровий набір складається з 6 барвистих іграшкових кілець-пончиків, кожен з яких виглядає яскраво й апетитно, як справжній. Діти будуть крутити і розглядати їх із різних боків. Завдяки якісній деревині та ретельному шліфуванню, пончики гладкі та приємні на дотик. Малюкам сподобається розкладати їх по тарілочках і подавати до столу.
Іграшкові солодощі – невід'ємний атрибут сюжетно-рольових ігор. За їх допомогою діти влаштовують чаювання, святкують дні народження ляльок, приймають гостей. Такого роду заняття приносять малюкам багато радості і, до того ж, добре їх розвивають. Формують соціальні навички, покращують емоційний фон, тренують уяву і, звичайно ж, неабияк допомагають батькам, в яких завжди не вистачає часу.
Набір розвивальних іграшок Viga Toys Дерев'яні пончики вирізняється еталонною якістю виготовлення, відповідає головним стандартам безпеки EN71 і ASTM.

Код товару: 29670

EAN:6934510516048

Загальні
Вік1;2;3
Кількість елементів6

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів