Еколампа з електрогенератором (набір для складання) 4M (00-03426)
Еколампа з електрогенератором (набір для складання) 4M (00-03426)

  • 870.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Набір для досліджень від 4M Еколампа дозволяє зібрати лампочку, яка працює за допомогою перетворення енергії. У комплекті є необхідні деталі та докладна інструкція з цікавими фактами.
Набір для наукових досліджень серії Green Science підійде дітям від 5 років для занять удома, у центрах розвитку, школах, зокрема за освітньою методики STEAM (практичний підхід доступного освоєння наук).
Комплект для розвитку познайомить з основами фізики, екології, зеленої енергії. Допоможе розвинути спостережливість, винахідливість, уяву, мислення, креативність, впевненість у своїх здібностях. Можливо саме такий набір для розвитку зацікавить дитину подальшим вивченням наук.
Комплектація
Трансмісія, кришка для проводів, кріплення для пляшки (ліва частина), кріплення для пляшки (права частина), кришка двигуна, мотор, шарнір ручки, кришка лампочки, світлодіодна лампочка, ручка, цвях, малий гвинт, гвинт з шайбою. Також необхідні: порожня 1-літрова пляшка і невелика хрестова викрутка.
Як це працює
Експерименти вченого Майкла Фарадея з електрикою і магнітами в 1800-х роках привели його до винаходу електродвигуна.
Переміщаючи магніт усередині дротяної котушки (або котушку щодо магніту), можна генерувати струм. В іграшковому електродвигуні, який є в цьому комплекті, провід намотаний навколо центральної осі. Усередині мотора є магніти. При обертанні за допомогою кривошипа або шківа центральної осі магніти створюють в дротяній котушці струм, досить сильний, щоб засвітити світлодіодну лампу. Він безперешкодно передається в зовнішній ланцюг за допомогою комутатора і щітки, що контактує з обертовою віссю без заплутування проводів. Це явище ми називаємо електромагнітною індукцією, і на ньому заснована робота цього генератора. Хоча сучасні генератори набагато потужніші, ніж створені Фарадеем, принцип роботи в них такий же, як і в цього комплекту.

Код товару: 28714

EAN:4893156034267

Загальні
Вік5;6;7
Типфізика
КолекціяGreen Science

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів