Дерев'яний пазл Viga Toys Времена года: зима, 24 ел. (51272)
Дерев'яний пазл Viga Toys Времена года: зима, 24 ел. (51272)

  • 342.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Пазл Пори року: зима від виробника Viga Toys рекомендований для малюків від 2 років. Він виготовлений із дерева та пофарбований в яскраві життєрадісні кольори.
Ця розвиваюча іграшка складається з 24 елементів, з яких можна зібрати тематичну картинку на зимову тематику. В якості підказки дитина може використовувати малюнок пазла, нанесений на дерев’яну підкладку.
На картинці зображене затишне засніжене містечко та показані дитячі зимові розваги у всій красі: катання на санчатах і ковзанах, спускання з гірки, ігри на снігу з собачкою та, звичайно ж, ліплення сніговика.
Складання дерев’яного тематичного пазла – один із найпростіших і найефективніших способів розвитку та пізнання світу. Розглядаючи картинку цілком та окремими фрагментами, дитина покращує спостережливість, вчиться помічати деталі, пробує співвідносити частину і ціле. Збираючи зображення, вона дізнається про нові явища. Намагаючись уявити, які фрагменти пазла поєднуються, малюк тренує уяву, розвиває логічне мислення.
Пори року: зима – це класичний дерев’яний пазл, рекомендований для навчання за методикою Монтессорі. Він яскравий, барвистий, тактильно приємний і, головне, всебічно розвиваючий.

Код товару: 29626

EAN:6934510512729

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів24

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів