Дерев'яний пазл Viga Toys Півник по літерах (55244)
Дерев'яний пазл Viga Toys Півник по літерах (55244)

  • 456.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яний пазл Viga Toys Півник по буквах – це сучасна розвивальна іграшка з 26 складових частин, розроблена для малюків від 3 років. Рекомендована для дитячих садків і центрів розвитку. Підходить для занять за методикою Монтессорі.
Дитина при додаванні пазла не лише повторить і добре запам'ятає основні кольори (червоний, жовтий, помаранчевий, зелений, синій, фіолетовий), але і зможе застосувати свої знання англійського алфавіту.
Під час складання барвистого блочного пазла, малюк отримує мотивацію до навчання, адже на кожній деталі вказана певна буква. Таким чином, дитина розуміє, що чим краще вона вивчить англійський алфавіт, тим швидше складе пазл. А батьки, у свою чергу, не лише займуть дітей корисною справою, а й викроять для себе трохи більше вільного часу.
Дерев'яний пазл Півник по буквах виконаний у кращих традиціях Viga Toys. Він об'ємний і яскравий. Гладкі деталі з дерева ретельно відшліфовані, зручні для тримання маленькими руками, покриті безпечними фарбами. Навчальний набір відповідає двом авторитетним стандартам безпеки в області дитячих іграшок: EN71 і ASTM. Розмір готового пазла-півника 23 х 18 х 2 см.

Код товару: 29700

EAN:6934510552442

Загальні
Вік3;4;5
Кількість елементів26

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів