Дерев'яний пазл Viga Toys Літачок, 9 ел. (51447)
Дерев'яний пазл Viga Toys Літачок, 9 ел. (51447)

  • 324.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Чи може розвивальна іграшка бути простою, доступною і при цьому дуже корисною? Так, саме таким є класичний дерев'яний пазл Viga Toys Літачок з 9 елементів. Він обов'язково сподобається юним любителям теми транспорту від 2 років.
У центрі зображення для складання гарний жовтий літачок. Він летить над зеленими пагорбами в блакитному небі. На зображенні також є повітряна куля вдалині, пташки та хмаринки. Завдяки чітко промальованим деталям, мультяшний літачок приємно розглядати і легко збирати.
Розвивальний пазл у вигляді яскравого літачка дозволяє зацікавити дитину творчим процесом складання і прищепити їй інтерес до корисних ігор. Через таку діяльність малюк не лише розвиває моторику рук, а й вчиться логічно мислити, співвідносити частини і ціле. Крім того, він звикає терпляче і уважно йти до результату, стає більш зібраним і уважним. Пазли складають удома і в дитячому садку. Вони підходять для занять за методикою Монтессорі.
Розвивальний дерев'яний пазл від Viga Toys Літачок виготовлений із натурального матеріалу, поверхні та краї добре відшліфовані, кути закруглені. Використані нешкідливі фарби. Іграшка відповідає стандартам безпеки та якості ASTM і EN71.

Код товару: 29654

EAN:6934510514471

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів9

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів