Дерев'яний пазл Viga Toys Комахи, 16 ел. (51450)
Дерев'яний пазл Viga Toys Комахи, 16 ел. (51450)

  • 342.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яний пазл Viga Toys Комахи складається з 16 елементів, з яких можна легко зібрати красиву картинку. Це чудовий розвивальний пазл для дівчаток і хлопчиків від 2 років, який допомагає скерувати увагу дитини в корисне русло. Можна використовувати для загального розвитку в рамках методики Монтессорі.
Збирання тематичного пазла із зображенням дрібних живих істот – павучка, равлика, коника, гусениці, жука сонечка – розвиває малюка розумово і фізично. Тренується моторика пальців, логічне мислення, пам'ять, вміння співвідносити окремі частини і цілу картинку, розширюється кругозір.
Діти можуть годинами дивитися на залиту сонцем яскраво-зелену галявину та її маленьких мешканців, то розбираючи, то збираючи улюблену картинку. Це просте на перший погляд заняття приносить батькам додаткову порцію вільного часу, а малюкам – величезну користь: розвивається інтелект і уява, поліпшується координація рук і очей.
Дерев'яний розвивальний пазл Viga Toys Комахи виготовлений із добре відшліфованої деревини, кути і краї закруглені. Розмір з основою 30 х 22,5 х 1 см. Це барвиста, тактильно досконала гра, яка відповідає головним стандартам безпеки та якості EN71 ASTM.

Код товару: 29657

EAN:6934510514501

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів16

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів