Дерев'яний пазл Viga Toys Ферма, 24 ел. (50197)
Дерев'яний пазл Viga Toys Ферма, 24 ел. (50197)

  • 342.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Пізнавайте світ разом із дитиною! Вдивляйтеся, вслухайтеся – і кожен день стане особливим. Можливо, у вашого малюка поки що немає цілісної картини світу, але він потроху її збирає, немов пазл!
Компанія Viga Toys підготувала для своїх маленьких шанувальників дерев’яні пазли нового покоління – приємні на дотик, барвисті, тематично продумані.
Наприклад, пазл Ферма. Це ефективна розвиваюча іграшка для малюків від 2 років. Складається з 24 дерев’яних частин. У зібраному вигляді являє собою яскраву, насичену картинку з безліччю цікавих деталей. Вона милує око та привертає увагу дитини.
Готова робота схожа на картину, на ній сонячна зелена ферма з тваринами та господарем. У нього є свій дім, трактор, ставок і багато домашніх тварин: собака, корівка, кінь, вівця, каченята й курчата.
На рамці пазла є малюнок-підказка, який допоможе малюкові швидше зорієнтуватися та правильно скласти тематичну картинку. Користь від таких занять більш ніж очевидна. Дитина не лише розвиває моторику рук, а й вчиться масштабно мислити, співвідносити частини та ціле.
Дерев’яний пазл Ферма від Viga Toys – справжній тренажер для інтелекту. Ця розвиваюча іграшка поєднується з більшістю педагогічних методик, зокрема із системою Марії Монтессорі.

Код товару: 29457

EAN:6934510501976

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів24

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів