Дерев'яна пірамідка Viga Toys Собачка, неваляшка (51613)
Дерев'яна пірамідка Viga Toys Собачка, неваляшка (51613)

  • 738.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яна пірамідка Viga Tos Собачка, неваляшка – це сучасна екологічна версія дитячої розвивальної іграшки в неяскравих тонах. Складається зі стрижня на незабарвленій основі у формі півсфери. На нього нанизані кільця різних розмірів і кольорів (білий, сірий, сріблястий). Верхівка у вигляді миловидної мордочки цуценяти. Ця дерев'яна розвивальна іграшка-неваляшка ніколи не падає і вміє гойдатися з боку в бік. Вона витончена, з м'якими закругленими формами і гладко відшліфованими краями.
Дитяча пірамідка Viga Tos Собачка ідеально підходить для карапузів від 12 місяців. Їм буде цікаво вивчати іграшку, розгойдувати її, знімати і нанизувати кілечка. А батьки, у свою чергу, зможуть спокійно провести час поряд і насолодитися корисною зайнятістю діток. За допомогою таких ігор малюки активно розвиваються: тренують дрібну моторику, покращують зорово-моторну координацію, вчаться логічно мислити і співвідносити частини з цілим.
Пірамідка-неваляшка Viga Toys Собачка виконана з деревини, яка легко переробляється і не засмічує навколишнє середовище. Вона відповідає стандартам безпеки дитячих іграшок EN71, ASTM. Розмір каталки 11 х 11 х 17 см. Дуже добре поєднується з будь-якими виховними методиками.

Код товару: 29679

EAN:6934510516130

Загальні
Вік1;2;3
Кількість елементів6
Типпірамідка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів