Дерев'яна гра-сортер Viga Toys PolarB Фігури (44050)
Дерев'яна гра-сортер Viga Toys PolarB Фігури (44050)

  • 984.00грн.


  • Номер картки для оплати приходить на емейл. Будь ласка, періодично перевіряйте пошту.
  • Листи можуть бути у спамі чи інших папках.
  • Укрпошта (повна оплата). Вартість доставки від 30грн.
  • Нова пошта (завдаток 140грн). Вартість доставки від 70грн. Послуга післяплати +20грн.
  • Самовивіз не передбачено
  • Якщо у вас є запитання (по телефону замовлення не приймаємо) - ,
Дерев'яна гра-сортер Viga Toys PolarB Фігури створена для вивчення форм і кольорів із дітьми від 2 років.
Містить 25 дерев'яних блоків п'яти кольорів і форм, двошарову круглу основу. Нижній диск має різнокольорові сегменти, у верхньому зроблені п'ять прорізів під фігури. При повороті верхньої панелі можна створювати кольорові фігурки і підбирати до них відповідні блоки з набору. У комплекті також є 6 двосторонніх карток із прикладами 12 композицій із блоків.
Розвивальна іграшка чудово підходить для знайомства з основними формами і кольорами, тренування зорово-моторної координації, спритності рук. Також малюки можуть створювати різні фігурні композиції з блоків по картках із набору або задіювати фантазію. Це тренує навички конструювання, образне мислення. Дерев'яний сортер із фігур розвиває кругозір, вміння порівнювати і групувати предмети за різними ознаками, знайомить із геометрією і логікою. У майбутньому малюки легше освоюють нове.
Набір-сортер серії PolarB виконаний у спокійному забарвленні, що позитивно впливає на емоційний фон дитини, не перевантажує її нервову систему.
Дитячий сортер підходить для занять удома, у дитячому садку і центрі розвитку. Може використовуватися в рамках методик Нікітіних, Сегена, Монтессорі.
Усі деталі набору виконані з натурального матеріалу, вкриті нешкідливими фарбами, краї та кути закруглені та добре відшліфовані. Розмір круглої основи 22 х 2 см.
Гра-сортер Фігури, як і всі дерев'яні розвивальні іграшки Viga Toys, виготовлена відповідно до стандартів безпеки та якості EN71, ASTM.

Код товару: 29363

EAN:6971608440502

Загальні
Вік2;3;4
Кількість елементів25
Типсортер
КолекціяPolarB

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів